Kafé Van Leer

Al jaren droomden Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven en Pirjo de Winkel van een plek waar ze hun gasten uitgebreider konden ontvangen dan alleen in de bakkerij. In Kafé Van Leer geniet je van pure en eerlijke smaken en de échte Brabantse gastvrijheid.

Een plek van thuiskomen

Op dezelfde plek waar Robèrt als rasechte Oisterwijker z’n eerste bijbaantje had, vestigden we in 2014 brood- en banketbakkerij ‘bij Robèrt’. De stoere industriële setting van de Koninklijke Verenigde Leder, ooit de grootste leerfabriek van Europa, was de perfecte plek om het vak voor iedereen zichtbaar te maken. Letterlijk, want lopend door de lange glazen gang kun je de bakkers en patissiers aan het werk zien.  

Het enige dat nog ontbrak, was een plek om mensen te laten genieten van niet alleen producten uit de eigen bakkerij, maar van het goede leven in brede zin. Een culinair café waar je de échte Brabantse gastvrijheid ervaart en het gevoel krijgt dat je thuiskomt. Die plek werd Kafé Van Leer, in het verlengde van de glazen gang van bij Robèrt.

Ook de filosofie van Kafé Van Leer ligt in het verlengde van bij Robèrt. De kwaliteit van het resultaat begint bij de kwaliteit van de grondstoffen, zoals Robèrt altijd zegt. Dus alles wat we serveren is huisgemaakt, van alleen verse ingrediënten van de beste kwaliteit. Combineer dit met vakmanschap in de keuken en de bakkerij en het resultaat is een seizoensgebonden kaart met precies die gerechten waar wij zelf zo van genieten. En waar we je graag in laten delen!

Robèrt en Pirjo